De Foodtruck

Met onze vrolijke foodtruck rijden we waar jij ons wilt hebben. We staan op festivals, je kunt de food truck huren voor je bruiloft, bedrijfsfeesten en verzorgen mooie diners. Als je een bijzondere food truck wilt huren, dan ben je bij Keukengebeuren aan het juiste adres! Anders dan andere food trucks hebben we géén vaste kaart. We houden namelijk van originaliteit en afwisseling. Met veel aandacht en liefde worden er speciaal voor jou prachtige gerechten en heerlijke hapjes bedacht en bereid.

De Foodtruck

Van elk festival een feestje, van elk feestje een festival!

Technisch gezien eigenlijk geen truck, maar daarom niet minder spectaculair! Vanuit een oude DDR caravan, de InterCamp 355 HS serveren wij onze smakelijke hapjes. De caravan is zo verbouwd dat de gehele zijkant openklapt. Twee toonbanken worden voor de food truck gezet. De caravan is verder voorzien van alle benodigde keuken apparatuur. En ’s avonds zorgt onze sfeerverlichting er voor dat het feestje tot ’s avonds laat door kan gaan!
De food truck is een echte eyecatcher. Dit dankzij de felle kleuren en prachtige ontwerp dat de hele caravan siert (bedankt Willemijnswerk!). Afhankelijk van het aantal gasten en de keuze in gerechten kunnen we achter de food truck een mobiele keuken plaatsen. Verder is de food truck is helemaal technisch gekeurd,  en voorzien van alle benodigde veiligheidsmaatregelen.

Technische Sheet Download

Onze food truck huren?

Wil je ook onze mooie food truck huren? Met overheerlijke gerechten staan we op jouw feest, festival of bruiloft!
We zijn te boeken voor alles wat met eten te maken heeft. Wanneer je voor ons kiest, kies je voor een culinaire catering met veel passie en aandacht voor details.

Omdat we altijd een volledig uniek menu samenstellen, hebben we geen kant-en-klare prijzen. We geloven sterk in persoonlijk contact, daarom gaan we graag in gesprek met je. Zo kunnen we al je vragen beantwoorden en zetten we je wensen om in een mooie, scherpe offerte.

De kosten van het food truck huren zijn opgebouwd uit drie onderdelen.
Ten eerste uiteraard de kosten voor de gerechten zelf, ten tweede een kilometervergoeding en als laatste een uurtarief. We komen met minimaal twee mensen, maar bij grote feesten of festivals nemen we gemotiveerd personeel mee. Zo loopt alles op rolletjes.

En; binnen elk budget zijn er mogelijkheden! Van lekker festivalfood tot een prachtig opgemaakt meergangen-diner voor bijvoorbeeld een bruiloft. Vraag daarom gerust een vrijblijvende offerte op!

Altijd heerlijk eten ! Waar dan ook ! Met Keukengebeuren !